Og hvad skal vi så ha' til middag i dag?

Husk krydderierne!
(se længere nede)


FJERKRÆ

Kylling med kryddersmør

Kylling arabicum

Karrykylling

Kyllingefilet med grønsager

Kylling med appelsinsauce

Eksotisk kylling

Kylling stegt som vildt

Kylling med muskat

Kylling i sennepssovs

Kylling Marengo

Hvidløgskylling

Chop Suey

Kina-kylling

Gryderet med hvidvin


  

FISK

Hellefisk

Torsk på norsk

Karrytorsk

Fisk med ost

Poisson Farci
á la Florentine

Rejer i marinade

Marineret ørred

Torsk i karry


 
       





SUPPER

Karrysuppe

Tomatsuppe


SVINEKØD

Boller i karry

Fynsk gullasch

Kinakoteletter

Hamburgerryg

Fyldte peberfrugter

Indisk gryderet

Forloren hare

Påskegryde

Tysk pølsegryde

Svensk pølseret



OKSEKØD

Oksegryde

Bøf Stroganoff

Kalvefrikassé

Benløse fugle

Benløse fugle II

Oksegryde II

Afrikansk gryderet


SAUCER

Sauce Bordelaise

Brun sauce




KRYDDERIER

QUATRE EPICES

Består af stødt peber, muskat, kanel, nellike eller ingefær.

En anden god krydderiblanding:
Karry, kanel, kardemomme,
koriander, gurkemeje, salt.


De fleste af opskrifterne feder ikke ANDET

Ratatouille
De er også uden mærkelige ingredienser, som man alligevel ikke har

 LIDT LÆKKERT

 Bagte æbler

Vi ku' jo osse bage ...

Rugmelshorn Mandel æblekage
Tarteletter
Flutes - langtidshævede
Kiksekage
Kløbenboller
Nigella



Tilbage til forsiden