Bøf Stroganoff
4 pers.

600 g okseinderlår
2-3 løg
300 g champignons
75 g smør eller flydende marg.
salt, peber, paprika
ca. 1 dl suppe
3 tomater eller
2 spsk. tomatpuré
1 dl fløde
grønærter
     Kødet skal være meget mørt.
     Det skæres i strimler på ca. 1½ cm tykkelse.
     Løgene hakkes, champignonerne skæres i skiver.
     Løg og champignons svitses i det halve af fedtstoffet.
     Tilsæt suppe, tomater eller tomatpuré og fløde
     og lad det hele simre 10-15 min. Smag sovsen til
     og jævn med Maizena.
     Kødet brunes ved ret stærk varme i resten af fedtstoffet,
     drysses med lidt salt og peber og vendes i sovsen.
     Server med smørdampede grønsager og kartoffelmos.




Tilbage til kogebog
Tilbage til forsiden