400 g
medisterpølse 1 stort løg 1 lille surt æble 1/4 appelsin karry bouillon rapsolie jasminris |
Bring
vand i kog i en tilpas stor gryde. Klem boller ud af medisterpølsen og kog dem i ca. 10 min. Hæld vandet fra og gem kødbollerne. Pil og hak løget groft, skræl og hak æblet fint. Varm rapsolien op og kom karry i, svits løg og æble heri. Hæld ca. ½ liter vand ved, kom en grønsagsbouillonterning i. Skær den kvarte appelsin i mindre stykker og kom i. Lad det hele simre et kvarters tid og jævn derefter med Maizena. Smag til med salt og evt. mere karry. Kom kødbollerne i og varm det hele op. Server med løse ris. |
Tilbage
til kogebog Til forsiden |
P.S.
Det er selvfølgelig også tilladt at lave en fars selv til
kødbollerne, men hvis du har travlt, er det med medisterpølsen en god ide. |