Kylling Marengo
4 pers.

2 små kyllinger
150 g røget flæsk
2 spsk smør el. marg.
4 flåede tomater
½ dl tomatpuré
2 spsk Maizena-mel
1 dl rødvin
1 dl bouillon
10 skalotteløg
250 g champignons
1 fed hvidløg
salt, peber

Parter kyllingerne i 4 stykker hver.
Skær flæsket i terninger og brun det i lidt fedtstof
i en stegegryde.
Tag flæsket op og brun kyllingerne i fedtstoffet.
I gryden kommes nu de flåede tomater, tomatpuré og flæsketerningerne. Drys melet over og rør godt rundt.
Tilsæt rødvin, bouillon, de pillede løg og de rensede
champignons.
Retten skal småsnurre under låg ca. 1 time,
til kyllingestykkerne er møre.
Smag retten til med knust hvidløg, salt og peber
inden serveringen.
Tilbehør:
Løse ris og flütes (eller kartofler)


Tilbage til kogebog

Til forsiden