2
små kyllinger 150 g røget flæsk 2 spsk smør el. marg. 4 flåede tomater ½ dl tomatpuré 2 spsk Maizena-mel 1 dl rødvin 1 dl bouillon 10 skalotteløg 250 g champignons 1 fed hvidløg salt, peber |
Parter
kyllingerne i 4 stykker hver. Skær flæsket i terninger og brun det i lidt fedtstof i en stegegryde. Tag flæsket op og brun kyllingerne i fedtstoffet. I gryden kommes nu de flåede tomater, tomatpuré og flæsketerningerne. Drys melet over og rør godt rundt. Tilsæt rødvin, bouillon, de pillede løg og de rensede champignons. Retten skal småsnurre under låg ca. 1 time, til kyllingestykkerne er møre. Smag retten til med knust hvidløg, salt og peber inden serveringen. |
Tilbehør: Løse ris og flütes (eller kartofler) |