2 courgetter 1 aubergine 1 grøn og 1 rød peberfrugt 3 tomater 1 løg 2 fed hvidløg 1 suppevisk olivenolie salt og peber fra mølle |
Rens courgetter, aubergine, peberfrugter og skær dem i
småstykker. Skær tomaterne i kvarte og løget i skiver. Kom olivenolie i en pande og steg grønsagerne en efter en hver for sig, indtil de tager farve. Begynd med peberfrugterne, så auberginen, så courgetterne, til sidst løg og tomater, som kan steges sammen. Kom de andre grønsager i panden til tomaterne og løget, skru ned for varmen og bland. Tilsæt en suppevisk med timian, rosmarin og laurbærblad. Tilsæt salt og peber. Læg låg på og lad det simre i 40 min. Rør af og til. Når der mangler ca. 10 min., tilsættes 2 store fed hakket hvidløg. Læg låg på igen, til retten er færdig. |