800 g
kyllingeoverlår 4 kartofler 3 håndfulde frosne bønner 2 gulerødder 1 stort løg 1 rød peber 4 dl kokosmælk 1 stang kanel 1 tsk gurkemeje 1 tsk karry 1 tsk kardemomme 1 tsk bukkehorn 2 tsk salt 2 tsk brunt sukker |
Skræl
kartoflerne og skær dem i tern. Skær løget i tynde skiver. Skær gulerødderne i tynde stænger og peberfrugten i mindre stykker. Kom jordnøddeolie i en gryde og svits krydderierne deri. Tilsæt løget og lad det svitse med i 3 min. under stadig omrøring. Kom kyllingestykker og salt i og lad det stege med ved god varme i ca. 5 min., rør af og til. Når kødet er blevet gyldent, tilføjes kartofler, gulerødder, peber og sukker. Hæld kokosmælk på, så det dækker. Når det koger igen, lægges låg på, og det koger videre ved svag varme i 10 min. Tilsæt bønnerne og kog videre i 5 min. Tag låget af og kog videre ved god varme, til kokosmælken er kogt pænt ind. Rør tit, så det ikke brænder på. Serveres meget varmt, evt. med ris. |