600 g torskefilet med skind olie salt, peber tomater forårsløg olie salt, peber basilikum Sauce: løg hvidvin, tør piskefløde salt, peber citronsaft basilikum |
Torskefileterne skylles og duppes
tørre. Læg fisken i et smurt fad med skindsiden op, dryp lidt olie over og sæt fadet i ovnen ved 175 gr. i 10-12 min. Herefter kan skindet let tages af, og torsken krydres med salt og peber. Tomaterne skoldes, og skindet tages af. Fjern kernerne og skær tomatkødet i tynde både. Så svitser du tomaterne sammen med snittede forårsløg. Tilsæt basilikum og smag til med salt og peber. Til basilikumsaucen svitses hakket løg. Der tilsættes hvidvin, og dette skal koge, til vinen er helt væk. Hæld derefter fløden på og lad saucen koge tyk. Smag til med salt, peber, citronsaft og basilikum. Server med nye kartofler. |