Kinesisk biksemad
2 pers.

2 spsk. choi
1 løg
2 gulerødder
2 æg
250 g ris, kogte, kolde
2 spsk 123
175 g kylling, kogt eller stegt

Skræl løg og gulerødder.
Skær dem i små tern, 3-4 mm store.
Varm gryden op,indtil den ryger svagt.
Hæld choi i wok'en, er der for lidt olie, så hæld
bare noget ren olie i også. I løbet af 30 sek., så
snart det begynder at få lidt farve, så tilsæt
gulerødderne. Når gulerødderne får farve, så
tilsæt løgene.
Når løgene er blevet klare, så knæk æggene ud over.
Rør godt rundt, indtil æggene er stive.
Tilsæt risene og steg dem svagt gyldne.
Tilsæt 123.
Tilsæt kødet. Når kødet er svagt gyldent og varmt,
er retten færdig.



Ingredienser til choi:
1 chili
5-6 fed hvidløg
1-2 dl olie
½ ingefær
Riv, hak eller blend alle delene
og bland dem med olien.

Ingredienser til 123:
1 del sesamolie
2 dele fiskesauce
3 dele soyasauce.
Blandes godt sammen. Stænk det over
dine stegte grønsager eller wokmad,
når det er ved at være færdigt.

(Fundet på www.kvalimad.dk)

Tilbage til kogebog