Ingredienser: 125 gram Bacon i tern 250 gram Skinketern, rå 125 gram Cocktailpølser 400 gram Løg 400 gram Champignoner 2 tsk. Paprika 4 dl. Svinebouillon 2 spsk. Maizena majsstivelse 0.5 dl. Fløde 9 % Salt Peber Tilbehør: 7 dl. Vand 4 dl. Ris 1 tsk. Salt |
Opskrift: Svits baconen i en gryde uden fedtstof og hæld det afsmeltede fedt fra. Tilsæt svinekødet og lad det svitse med i 3-4 min. Kom derpå løg i tern og champignoner i skiver ved og lad også dem svitse med i ca. 4 min. Tilsæt nu paprika og bouillon og lad retten småsimre i 10 min. Rør majsstivelsen ud i fløden, hæld jævningen i gryden under omrøring og lad saucen koge op. Tilsæt cocktailpølserne og lad dem koge med i et par minutter. Smag til med salt og peber. Server retten med kogte ris og en stor skål salat. Opskrift lånt fra Alle tiders kogebog |